20 april 2021

Bij de 1 op 1 coaching trajecten met sport, voeding en mindset weten de mensen eigenlijk niet waar ze aan beginnen. Ze weten dat ze verandering aangaan maar wat ze precies op hun weg gaan tegen komen dat is de vraag. Je komt altijd dingen tegen die moeilijk zijn en je weet dat je van oude gewoontes afscheid gaat nemen en dat maakt het echt niet makkelijk. Want bij ons is het de bedoeling dat je na een aantal maanden het allemaal zelf kan en over jezelf heb geleerd zodat je weet wat je moet doen!

 

Maar weet je wat het toffe is?! Dat alles wat je eng vindt en het overwint, je zoveel sterker maakt dan je dacht. Dat je veel meer aan kan dan je denkt als je de juiste mindset creëert. Het is vallen en opstaan, constant. Maar het gaat erom dat je weer opstaat en doorgaat. Dat je kan terugkijken op hoe je was en wat je al hebt overwonnen voor jezelf. Als je wilt veranderen moet dat vanuit JEZELF komen, daar ligt de eerste stap! Wij helpen jou waar nodig en staan naast je, maar alle stappen die je maakt moet JIJ doen!Als je daar voor openstaat zoek dan de juiste coach die bij je past. Die jou verder brengt dan waar je nu staat! Voelt dat goed, dan is het een kwestie van overgeven aan het proces en Go For It! Ja het is spannend, maar je komt ook niet verder als je lekker “comfortabel” op de bank blijft zitten toch? En als je toch blijft zitten, PRIMA! Maar niet zeuren dat je niet het lichaam hebt wat je wilt en het allemaal niet lukt en blablabla. Just Saying!

 

Weet je wat het is: Dit lichaam (jouw huisje) is waar jij dit leven het mee moet doen. Haal dr uit wat er in zit en leef alsof het je laatste is. Als je de dingen anders gaat zien en anders leert waarderen, dan zal er een andere wereld voor je open gaan. Echt!

9 april 2021

Al zoveel mooie mensen voorbij zien komen. 

Ik had gisteren een gesprek met een dame die nu een jaar door mij gecoacht wordt. We hadden het erover hoe zij vorig jaar binnen kwam en hoe zij nu in het leven staat. Door vele gebeurtenissen die haar overkwamen en mensen die haar bepaalde dingen niet gunde, heeft ze een aardig harde leerschool vorig jaar moeten doormaken. Maar ondanks alles heeft zij nu weer het vuur gevonden in zichzelf om voor zichzelf te staan wie ze is. Door heel het proces van dichtbij te mogen zien, is het voor mij zo bijzonder. Ik probeer het in woorden uit te leggen wat eigenlijk niet gaat. Het mooie is dat ik kies met wie ik wil werken, en dat het goed voelt. En daardoor krijg ik zulke mooie waardevolle momenten terug. Stuk voor stuk, iedereen is weer anders en ben ik zo dankbaar dat ik dit mag doen. Dat ik hun mag zien en dat ik mijzelf mag laten zien wie ik ben. Ook stel ik mijzelf kwetsbaar op om juist een band op te bouwen die het bijzonder maakt. 

Dit is voor alle lieve mensen die ik mag en mocht coachen. Sommige in Curaçao en natuurlijk ook hier. Ik wil jullie bedanken dat ik mensen echt mag leren kennen. Soms kwetsbaar, met een traan, met een lach maar vooral met veel zweet. Ik spreek nog veel mensen die bij mij zijn geweest. En sommige ook wat minder. Maar dat is ok. Herinneringen zitten in je hart en hoofd en dat pakt niemand mij meer af.  Gewoon even een bedankje van mij naar jou.. 

Geniet van het weekend lieve mensen. Neem je regenjas, winterjas, bikini, T-shirt en skiebroek mee als je de deur uitgaat. Iets met april die doet wat ie wil?! 

14maart 2021

Wat wij de mensen willen geven is dat zij zichzelf worden die ze willen zijn. Een fysiek sterk, fit en krachtig lichaam wat versterkt wordt door voedende producten met de nadruk op het genieten. “Normale” voedingsproducten uit de supermarkt die je de voedingstoffen geven die je nodig hebt. Maar wat het verschil met vele andere sportscholen of Pt studio’s maakt, is dat wij vanaf de basis kijken waar jij behoefte aan hebt. Wij willen je niet AFHANKELIJK maken van ons, wij willen je helpen een basis te creëren waar je altijd vanuit kan leven zodat jij het daarna ZELF kan! Patronen doorbreken, herkennen en erkennen, naar jezelf durven kijken en stappen maken. 

Heb je het al 64x geprobeerd maar nog steeds niet gelukt om bij je doel te komen wat jij wilt bereiken? Nee, wij zijn geen wondermiddel. Maar wij kijken met gevoel, passie voor mensen, vooruitziende en motiverend blik waar jij naartoe wilt. Dit hebben wij al vaak gehoord: Ik heb al zo vaak wat geprobeerd maar niks heeft gewerkt.. jullie zijn mijn laatste redmiddel! En als wij het dan voor elkaar krijgen om dan iemands leven weer op de rit te krijgen, dat iemand 10x lekkerder in z’n vel zit, rust heeft en weer staat waar die wilt staan?! Dan kan mijn geluk niet op. Nee, wij zijn geen “NORMALE” Pt studio met alleen maar een beetje sporten. Het belangrijkste is MINDSET omdat daar je basis wordt gecreëerd! 

Liefde voor jezelf is belangrijk en daarom doen wij dit ook met liefde. Aandacht voor mensen.. dat is wat ons UNIEK maakt! Hele fijne dag vandaag lieve mensen.. 

24 februari 2021

Wij krijgen veel mensen die het moeilijk vinden om zelfverzekerd te zijn. Veel zijn onzeker over hun lichaam, voelen zich niet zichzelf en willen niet zo zijn zoals ze nu zijn.

Door stappen te nemen en jezelf te zien groeien op verschillende vlakken, kan je het zelfvertrouwen vergroten. Het heeft vooral met het laten zien naar jezelf toe, dat je het WEL kan! Door grenzen te verleggen en je lichaam op een positieve manier te zien veranderen is zo mooi. Je ziet mensen echt beetje bij beetje uit hun schulpje komen. Nog steeds na al die jaren vind ik dat zo bijzonder om dat van dichtbij te mogen zien. Ik daag ze uit op sport, om zichzelf versteld te laten staan. Op voeding laat ik ze kennis maken om in balans te eten. Op mindset gebied laat ik ze zien dat je veel meer kan dan je denkt. 

Gedachten maken het soms niet makkelijker maar door op een andere manier naar jezelf te kijken pak je de “problemen” aan vanaf de basis op verschillende vlakken. We kijken naar wat je nodig hebt en daar passen we met de nodige tools op aan. Ik heb nog nooit een zelfverzekerde baby gezien, jij wel? Het is iets wat JIJ kan CREËREN! 

19 februari 2021

Goedemorgen lieve mensen, daar zijn we weer! Vorige week had ik het over keuzes maken nu gaan we het over het gevoel hebben.

Door bepaalde keuzes te maken kom je vaak bij je gevoel uit. Sommige mensen gaan gewoon en zonder na te denken doen ze dingen waar ze misschien niet helemaal achter staan.

Door naar je gevoel te luisteren kan jij jezelf eigenlijk nooit teleurstellen. Aan jouw gevoel kan niemand wat veranderen, dat is iets van JOU! Door naar je gevoel te luisteren maak je eigenlijk altijd de goede keuzes voor jezelf. Dat wil niet betekenen dat iedereen het daar eens of blij mee is, nee VOOR JEZELF!  En dat is zo moeilijk, voor jezelf kiezen. Blijf bij je gevoel want dat is wat zo belangrijk is. Luister daar naar en stel jezelf hierin niet teleur. Veel mensen vinden het moeilijk om naar hun gevoel te luisteren en überhaupt te voelen. Bij FH leren we je naar je gevoel te luisteren en daar volledig achter te staan.

Luister jij altijd naar je gevoel?

12 februari 2021

Wat wij veel zien is dat mensen die bij ons over de drempel stappen, de KEUS maken om een gezonder leven te leiden.Om beter voor zichzelf te zorgen zodat zij worden wie ze willen zijn! Wij maken ze BEWUST van de dingen die ze doen, zodat ze daarna een KEUS hebben. Hoe BEWUSTER je wordt, hoe meer keus je hebt. En eerlijk is eerlijk, soms maakt dat het niet makkelijker. (Daar vertel ik aanstaande vrijdag wat over waar ik zelf tegenaan loop.) Maar goed, daar zijn we weer, je hebt ALTIJD EEN KEUS! En het is echt niet makkelijk om patronen te doorbreken, nee zeker niet, maar het kan wel! Misschien lukt het niet gelijk, en heb je wel tientallen keren nodig om het goed te doen voor jezelf. Maar als je nooit opgeeft lukt het! 100 %!!!!

7 februari 2021

Vorige week had ik het over angsten. En een gevolg daarvan is keuzes maken. Laat ik me begeren door angst of maak ik de keus om er wat mee te doen?! Ja, het is eng. En ja, het is spannend. Hoe bewuster je wordt, hoe meer keuzes je creëert voor jezelf! ALTIJD! Je kan zo door blijven gaan of doe je er wat aan? Je hebt NU een keus! In de laatste lockdown schijnt het te zijn dat de gemiddelde Nederlander 2.8kg is aangekomen.  Ik ga even heel eerlijk zijn, het is een keus. Iedereen zit in hetzelfde schuitje en tuurlijk gebeurt er veel om ons heen. (Sportscholen dicht, stress, inkomsten etc.) Maar iedereen treft het, de ene erger dan de ander (I KNOW I KNOW) maar hoe goed jij voor jezelf zorgt kwa gezondheid is een keus! (nu heb ik het niet over de mensen die heel erg ziek zijn geworden of heel erg ziek zijn, want hun overkwam het. Ik heb het nu PUUR over GEZONDHEID en die extra kilo’s) Er zijn zoveel mensen die klagen dat ze te veel wegen of dat ze niet fijn in hun lichaam zitten. DOE ER WAT AAN!  Vertrouw op jezelf dat je het kan, want je bent sterker dan je denkt! Al het begin is moeilijk en geef niet op bij de eerste tegenslag. Leer het proces te waarderen en kleine stappen worden grote stappen. HAK DE KNOOP DOOR EN GO FOR IT!  En mocht het echt niet lukken.. staan wij voor je klaar maar probeer het eerst zelf! Up to a better world!

2 februari 2021

Mensen die bij ons over de drempel stappen zijn klaar met hun “oude” gewoontes. Ik ben altijd heel eerlijk als het gaat om groei, daarmee bedoel ik dat er soms onderwerpen aanbod komen die niet altijd even leuk zijn en die pijn doen. En dat is zuur, I KNOW, maar weet jij waar jij nog meer pijn van krijgt?! Dat je de dingen NIET bent aangegaan en dat je daar SPIJT van hebt, en dat.. DOET NOG VEEL MEER PIJN! 

Ik leefde zelf ook heel lang vanuit angsten. (Vertel ik vrijdag wat over) maar dat is verleden tijd. Je moet eerst door de shit heen om mooie dingen te creëren. Daar helpen wij je bij in een veilige en mooie omgeving genaamd FIT HEALTHIEK. HAVE A LOVELY DAY LIEVE MENSEN!

31 januari 2021

Zoveel mensen worden tegen gehouden door ANGST. Bang om geconfronteerd te worden met zichzelf en kwetsbaar op te stellen. Maar wat is het ergste dat er kan gebeuren? Door gedachten die zo krachtig zijn wordt soms je hele leven beïnvloed waardoor jij je misschien op verschillende vlakken tegenhoud. Je leven leiden in angst door wat er “MISSCHIEN ” komen kan gaan, is niet bepaald een fijne gedachte. Sterker nog, je maakt jezelf klein.

Laatst was er iemand op gesprek en daaruit blijkt dat 1 bepaalde gewoonte heel haar leven beïnvloedde op een negatieve manier. Ze stond er mee op en ging er mee naar bed. Maar op 1 bepaalde manier kon ze het niet doorbreken. Dus dan kan je bijvoorbeeld nog trainen voor dat mooie lichaam en letten op je voeding, maar als het boven in je koppie niet helemaal loopt zoals je het wilt lopen is de BASIS nog steeds niet gelegd voor een MOOI en GELUKKIG leven.

Wij kijken naar het COMPLETE plaatje en vooral naar de TOOLS waar JIJ behoefte aan hebt waardoor jij je leven kan leiden zoals jij dat wilt. Stap over die DENKBEELDIGE DREMPEL en wij kijken wat we voor jou kunnen doen. Vrijblijvend een intake gesprek inplannen via de website is helemaal ok. 

Wat houdt je tegen?

28 januari 2021

Maar, wat doe jij dan eigenlijk met sport? 

Ik ben al heel mijn leven met sport bezig. Van korfbal tot skeeleren, voetbal, squash, hardlopen, bootcamp, crossfit, yoga, dansen, body pump, spinning echt van alles. Maar de laatste 6jaar ben ik vooral met fitness, hardlopen en dansen bezig. Dat zijn wel echt 3 dingen waar ik lekker op ga en waar ik volledig mijzelf in kan uitleven. De laatste 3jaar maakte ik weer kennis met bachata en salsa en dat mis ik nu wel echt enorm.  Maar dat komt wel weer. Daarom focus ik mijzelf nu meer op hardlopen en een krachtig lichaam hebben. Zelf train ik 4x in de week en daar voel ik mij fijn bij. 

Doe de dingen waar je passie in ligt en je hart sneller van gaat kloppen, want zo hou je het langste iets vol! 

27 januari 2021

Kracht VS. CARDIO

Bij ons kijken we naar mate van jouw doel wat het beste bij je past. Krachttraining is er om het lichaam fysiek sterker te maken, te shapen, in een bepaalde hartslagzone te blijven, blessures te helpen voorkomen of ervan te herstellen, spierconditie te trainen of een bepaalde pomp te creëren en nadruk te leggen op spiergroepen. Cardio wordt meer gebruikt als warming-up, conditie op te bouwen en/of uithoudingsvermogen te krijgen. Mijn eigen voorkeur gaat naar atletisch trainen, conditioneel maar ook een krachtig lichaam creëren. Dus dat je ziet dat je met gewichten aan het slingeren bent maar dat je conditie ook on point is met hardlopen, mountainbiken etc. Maar nogmaals, wij kijken wat er bij je past! Dat jij JOUW DOEL bereikt met alle opties die hierbij horen. 

Waar gaat jouw voorkeur naar uit, KRACHT EN/OF CARDIO?

24 januari 2021

Ben jij tevreden hoe je er nu uitziet? Want weet je.. de zomer is er sneller dan je denkt.

Nu denk jij vast, HALLO het is januari Anne-Marie dat duurt nog eeuwen! Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ik hoor mensen zo vaak zeggen, wow de week is nu alweer om of het weekend gaat snel hè?! De dagen vliegen voorbij dat je het amper bij kan houden. Weet.. als je wilt veranderen dat het tijd nodig heeft. En dat alles zoals puzzelstukjes in elkaar moeten vallen. Dat kost TIJD! Als je van de zomer lekker erbij wilt liggen op het strand (zelfverzekerd, fijn in je vel etc.) dat je dan niet 2 dagen van te voren nog eens moet beginnen met sporten en alleen maar op sla en water hoeft te leven. Serieus, dat heeft totaal geen zin! Als je op een gezonde manier daar naartoe wilt groeien, kost het TIJD! Ik leer de mensen die bij FIT HEALTHIEK zijn: Kleine stapjes worden grote stappen! Neem de TIJD om te veranderen en het in je leefstijl toe te passen. En waarom je alleen goed voelen als dat ook het gehele jaar kan.. HOE FIJN IS DAT?! Maak de SWITCH en word niet iemand die spijt heeft dat je niet bent begonnen, maar dat je alles er aan doet om jouw ZELFVERZEKERDE en MOOIE ZELF te zijn!

Wat doe jij voor jouw SUMMERBODY? 

20 januari 2021

Hoe leg ik nou motitvatie uit?

De prikkel die mensen ertoe beweegt om iets te doen of na te strevenIk dacht gisteren.. Hoe gaan we dit nou eens uitleggen nadat ik de post had gedaan. Je maakt het jezelf weer lekker makkelijk Anne-Marie. Want was is nou motivatie en hoe leg je dat precies uit?! Je zal vast wel eens hebben gehoord van iemand in je omgeving of misschien dat je het zelf wel herkent, dat iemand in 1x stopte met roken of in 1 keer helemaal klaar was met ongezond leefstijl. Bijvoorbeeld dat diegene heel zijn leefstijl omgooide en het ook nog volhoud?! Misschien dacht je toen wel.. Wow, hoe doet ie dat? Je komt op één bepaalt punt waar je helemaal klaar mee bent en er echt helemaal 100% er voor wilt gaan. Er is geen weg meer terug en je gaat het doen, wat er ook gebeurd. Dat gevoel, is motivatie. Het doen en nastreven met BEPAALDE PRIKKELS (gevoel) naar het doel wat je wilt bereiken. En natuurlijk is het logisch dat je niet altijd volledige motivatie hebt, dat is ook heel menselijk. Maar het gaat erom je niet stopt, en dat als je elke keer valt ook weer op staat en door gaat. Dat je voor jezelf een manier vind dat werkt en dat je altijd kan terug vallen op een basis. Ik zag laatst een Quote: Succes is niet het tellen van de dingen die je hebt bereikt, maar ALLE keren dat je valt en opstaat en niet stopt! En dat lieve mensen, daar heb je motivatie voor nodig..

Nu is mijn vraag: Waar raak jij gemotiveerd van?

17 januari 2021

Goedemorgen.. ja dat is even een binnenkomertje op de maandag hè.. maar weet je wat het is, het werkt wel zo. Sport kan je aanleren, de technieken en hoe je het moet opbouwen in gewicht etc. Het is DOEN! Dat is ook zo met voeding, je kijkt naar wat je doet en daar maak je betere keuzes in (vullen of voeden). Het is DOEN! Maar met het stukje mindset, dus wat er in je hoofd omgaat is zo een krachtig iets.Misschien ken je het wel: Dat bepaalde stappen je tegenhouden doordat je onzeker bent en het daarom niet durft om daadwerkelijk die stappen te zetten. Als jij vindt dat je onzeker bent, wil het niet zeggen dat je dat ook bent. Maar omdat JIJ jezelf zo maakt in JOUW hoofd. JOUW MINDSET is de basis van hoe JIJ over bepaalde dingen denkt, maar ook vooral hoe JIJ ze in de positieve richting kan laten sturen. En ja, dat KAN ECHT! Dat is waar het omdraait, je gedachten positief laten turnen.

1ste stap: bewust worden 

2de stap: uit je comfort zone komen en willen groeien.

Bij Fit Healthiek kijken wij waar jij tegen aanloopt, zodat jij na de trajecten genoeg tools hebt om met jezelf aan de slag te blijven gaan. Zodat je HERKENT en ERKENT dat je de dingen anders kan doen zoals de “oude jij” ze deed. Mindset is everything! 

10 januari 2021

Heel veel mensen zien de “SPARKLE” niet meer in hun leven. De stappen die ze zetten in de goede richting bijvoorbeeld. Alles moet maar snel en er word nergens meer bij stil gestaan. Dat is zo jammer, want juist als je de kleine dingen leert waarderen waar je hard voor hebt gewerkt, elk stapje die je zet naar jouw doel, elke keer weer ietsje dichterbij waar je naartoe wilt, dat zijn juist de waardevolste. Weet dat elk stapje, hoe klein dan ook, een stap is. En dat al die kleine stapjes grote stappen worden. Geef niet op als het even tegen zit of als het even niet lukt. Waardeer en geniet van elke overwinning, zo ga je zien dat er steeds meer “SPARKLE” komt! Dus als je daar bewuster van word, zal je van het proces gaan houden!

Afspraak maken?

Neem direct contact op met Fit Healthiek!

Contactformulier

Contactformulier
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site