Echte verhalen van echte mensen

Serena:

Begin 2021 de stap gezet om op gesprek te gaan bij Anne-Marie. Ik zat niet lekker meer in mn vel en wou weer tevreden zijn met mijzelf. Na een fijn intake gesprek de stap gezet om 6 maanden aan de slag te gaan. Anne-Marie is een super fijne coach die niet alleen focust op sport maar ook mindset, wat bij mij bijna net zo belangrijk bleek. De Fithealthiek is voor mij een plek geweest waar ik me snel op mijn gemak voelde, waar ik ups- en downs heb kunnen bespreken en mezelf heb zien groeien. Ik ben er nog niet maar al zoveel mogen leren en bereiken. Ik ben opzoek gegaan naar een sport/activiteit die ik leuk vond en heb hierbij mijn plezier in sporten weer terug gevonden. Een hele fijne stok achter de deur, maar wel een deur die altijd voor iedereen open staat. Ik ben hier super dankbaar voor!!

Anne:

Ik heb de smallgroup training als heel fijn ervaren. Zowel lichamelijk als mentaal voel ik mij stukken beter na 10 weken trainen. Het was voor mij een sterke stok achter de deur om weer te starten met sporten. De trainingen waren gevarieerd en waar ze aan het begin soms onmogelijk leken kun je altijd meer dan je denkt. Onbewust groei je ontzettend veel en verleg je je eigen grenzen. Daarnaast waren de trainingen ook gezellig met regelmatig grappen en lachen tussendoor. Na elke training voelde ik mij heerlijk en kon de dag weer met frisse energie beginnen.

Olaf:

Begin 2020 ben ik begonnen met trainen bij Fit Healthiek. Ik voelde me moe, futloos en de conditie was niet om over naar huis te schrijven. Met de professionele begeleiding heb ik mijn lichaam veel beter leren kennen en met als resultaat een fit en gezonder lichaam. Ook tijdens de lockdown werd er alles aan gedaan om je te motiveren en dat heeft de hele periode toch een stuk makkelijker gemaakt. Het is echt een aanrader! Heel erg bedankt voor alles!

Daisy:

Trots!

Augustus 2020 ben ik begonnen (met ondersteuning van Fit Healthiek) met een verandering in mijn  levenstijl. Het is vallen en op staan... geen snel dieet maar puur weer een normale basis van voeding, mindset en sport. Ik ben nog niet klaar maar wil toch m'n tussenstand laten zien.

Lindsey:

Met het gevoel dat ik wist dat ik het anders wou maar niet hoe klopte ik aan bij Fit Healthiek. Het eerste gesprek was emotioneel maar voelde ook zo vertrouwd en goed. Ze leek me te begrijpen en snapte waar ik heen wilde, ook al voelde het voor mezelf alsof ik in een open oceaan zwom en niet wist welke kant ik op moest. Anne-Marie gaf mij het gevoel te weten welke koers we op moesten. Wat ik zo nodig had op dat moment. Toen kwam het moment dat ik ook daadwerkelijk wat moest gaan doen. Wat lastig was omdat ik het vertrouwen in mezelf en mijn lichaam verloren was. En het sporten was ik ook helemaal niet gewend. Het was zwaar en pittig en hoe je het hebt gedaan weet ik nog steeds niet maar ze kreeg me in beweging. En niet alleen het sporten leerde ik stukje bij beetje maar ook het vertrouwen op mezelf en op mijn lichaam. Een stukje zelfvertrouwen wat ik onderweg was verloren bouwde ik langzaam weer op. Het bewust worden van mijzelf en mijn keuzes. In mijn gevoel voeding en eigenlijk alles wel heeft me zo goed gedaan. Het luisteren naar mijn gevoel en mijn lichaam die het aangeeft als ik dus niet luister. Het staat allemaal zo met elkaar in verbinding, maar dat was voor mij wel een echte eye operer. Ik kan met recht zeggen dat zij precies was wat ik nodig had op dat moment.  Met woorden alleen kan ik niet genoeg uitdrukken hoe dankbaar ik haar hiervoor ben!

Gert:

" je gaat het pas zien als je het door hebt" Deze tekst staat op het raam bij Fit Healthiek. Anne-Marie heeft mij enorm geholpen om zaken als voeding, mindset en training te combineren tot een gezonde leefstijl. Niet alleen voor het trainingstraject van 6 maanden maar ook als basis voor de toekomst. Met haar enthousiasme, professionaliteit, eerlijkheid  en oprechte interesse in een persoon heeft ze mij begeleidt in het trainingstraject. Uiteindelijk moet je het wel zelf doen, eerlijk zijn naar jezelf en doorzetten.  Positief zijn en hulp durven vragen als dat nodig is. En die hulp krijg je gegarandeerd bij Fit Healthiek. Voor al deze aspecten kan je bij Anne-Marie terecht.  Zij helpt je gedurende het traject en geeft advies om het maximale uit de trainingen te halen. Met haar ongelofelijke drive stimuleert ze haar klanten maximaal. Na 3 maanden begon de spreuk op het raam bij mij langzaam binnen te komen en na 6 maanden zag ik het. Zonder de trainingen was dit besef en inzicht niet op deze manier gelukt. Ik kijk terug op een hele intensieve periode, en ook vooral, hele leuke periode, waar ik nooit 1 minuut spijt van heb gehad. Als je twijfelt om een traject te starten, schroom niet, en neem contact op met Fit Healthiek. Je voelt je gelijk welkom. 

Nina:

Small Group: Ik heb net een jaar trainen afgerond bij Fit Healthiek, twee keer per week trainen in de small group. Ik had al 10 jaar niet meer serieus gesport en ik zag het niet zitten om bij een grote sportschool te beginnen. Toen ik zag dat Fit Healthtiek met small group trainingen in de binnenstad open ging greep ik mijn kans. Tegelijkertijd begon ook Corona met alles wat daarbij hoort. Eigenlijk was het sporten een van de weinige leuke dingen die ik het afgelopen jaar deed. Ik heb veel geleerd, heb spieren gekregen en ik heb ongelofelijk veel plezier gehad met mijn groepje. Van de slappe lach krijg je ook buikspieren! Daarbij is Annemarie een geweldige personal trainer met veel kennis. Ze is professioneel, rustig, integer, lief en geniet als wij plezier hebben!

Frederiek:

Small Group: Toen ik langs het pand van Fit Healthiek liep, heb ik mij in een opwelling aangemeld voor de small group training. Hoewel ik prima in mijn vel zat, was er wel de wens om fitter te worden. Van nature ben ik niet sportief. Met Evy heb ik ooit wel eens 10 km-loopjes gedaan, maar ik stopte er ook weer net zo makkelijk mee als het nieuwtje eraf was. De afgelopen 6 maanden heb ik geleerd dat sporten leuk is, zeker als je met een leuke groep en het enthousiasme van Anne-Marie aan de slag gaat. Het was regelmatig afzien, soms frustrerend (balansoefeningen!) en de voldoening na het sporten blijf ik het lekkerst vinden. Maar het resultaat na 6 maanden: motivatie om te blijven sporten, een betere conditie en nog meer dankbaarheid voor een gezond lijf. Mijn advies aan mensen die net als ik geen fit girl zijn maar wel fitter willen zijn: start gewoon en je zult zien dat het de moeite waard is!

Martin:

Half jaar lid geweest. En het is mij goed bevallen. Ik heb mijzelf anders leren kennen. Dit was waarschijnlijk zonder Fit Heathiek niet gebeurd. Uiteindelijk ben ik anders tegen zaken aan gaan kijken. Het is geen afval club maar kijken naar jou geheel als persoon. Ik heb alle facetten gehad en ik had het niet willen missen. Ik beveel het van harte aan als je op verschillende dingen vastloopt. 

Davina:

Eind 2019 kun je wel een dieptepunt noemen. Ik voelde mij labiel, onzeker, zat niet lekker in mijn vel, was ontevreden met wie ik was en ik had de hoop op ‘ooit lekker in mijn vel te zitten en tevreden te zijn’ eigenlijk al een beetje opgegeven. Toen kwam Annemarie op mijn pad. Met mijn lange voorgeschiedenis van aankomen, afvallen, crashen, haat-liefde verhouding met eten etc. kon je mij wel sceptisch noemen ..denk ik. De klik was er…dus de sprong gewaagd. Dankjewel Annemarie voor wat je mij hebt geleerd op het gebied van sport en voeding. Ik weet nu hoe het moet en dat geeft houvast en rust. Waar ik mezelf het meest ben tegengekomen is het onderdeel mind-set. Ik was altijd heel goed in ‘mijn kop in het zand steken’. Op korte termijn makkelijk, maar op lange termijn blijf je dus tegen hetzelfde aanlopen en kom je geen steek verder. Hartstikke eng om daarmee geconfronteerd te worden! Dank Anne-Marie dat je dit met mij aandurfde. Het is nu eind 2020 en ik voel me minder onzeker, ik weet weer wie ik ben en wie ik wil zijn, zit lekker in mijn vel en ben een stuk sterker geworden zowel fysiek als mentaal.
 

Martine:

Er kwam echter een punt, januari 2020, dat ik besloot dat de knop om moest. En via iemand hoorde ik van Anne- Marie en wat zij kon bieden. Ik besloot er niet lang over na te denken en een afspraak met haar te maken. Ik vond het super eng, want wat gaat er allemaal gebeuren en wat moet ik allemaal doen. Ik had een kennismakingsgesprek met Anne- Marie en wat me daarvan vooral is bijgebleven dat we er samen 100 % voor moeten gaan, anders werkt het niet. Best lastig zeker als je er nog voor staat en opgeven soms de makkelijkste weg lijkt. Toch wist ik dat ik dit moest doen. En nu ben ik zó blij dat ik het roer heb omgegooid. Mijn hoofddoel was om energieker te worden en dat is zeker gelukt. Daarnaast afvallen en dit leefpatroon vasthouden. Afvallen is ook zeker gelukt, ik ben inmiddels 28 kilo lichter. Het vasthouden van dit leefpatroon ontzie ik niet het is niet iets wat onmogelijk is of ingewikkeld wat ik eerst dacht. Het is grotendeels bewustwording van wat je tot je neemt en nadenken wat je doelen zijn in het leven. Ik voel me sterk en zelfverzekerd lichamelijk en mentaal. Strijdlust en meer doorzettingsvermogen. Als ik terugkijk naar hoe ik begon is dat echt drastisch veranderd. Je moet het echt zelf doen. Maar met een positieve, vrolijke, strijdlustige, energieke, complimenteuze trainer als Anne-Marie gaat dat net wat beter om het roer om te gooien. Daar ben ik dan ook echt dankbaar voor.
 
 

Miranda:

Wauw wat ben ik trots! 8 maanden sport, voeding en mindset. Waarbij ik geleerd heb dat mindset en balans de sleutel zijn tot succes. Trots op wie ik ben, wat ik doe en waar ik voor sta. Heel wat kilo's lichter, gelukkiger en sterker dan ik ooit geweest ben. Anne-Marie wat ben ik jou dankbaar voor de reis die we gemaakt hebben, de dingen die ik van jou heb mogen leren en hoe je mij geholpen hebt.
 

 

Lenneke:

Januari 2019: Een nieuw jaar met nieuwe goede voornemens, dus ik schreef mezelf in bij de sportschool. Juli 2019: Annemarie een berichtje gedaan dat ik de sportschool sponsorde, omdat ik wel geteld 6x was geweest. Ik liep als een kip zonder kop in de sportschool en kwam niet verder dan het warm lopen op de loopband en 10 sec planken, waarbij ik alleen maar last van mijn rug kreeg. Ik wou zo graag even doorzetten om die laatste zwangerschaps kilotjes kwijt te kunnen raken, maar op deze manier lukte dat gewoon niet.  Na een fijn gesprek te hebben gehad met Annemarie ben ik begonnen met het traject. Ik had aangegeven dat ik niet aan een streng dieet wilde en niet elke dag van de week met sport bezig te wilde zijn. Maar als ik nu terug kijk is dit echt zo een grote verandering geweest. Ik heb eigenlijk onbewust zoveel geleerd en andere dingen toegepast in mijn leven. Ik had zulke rare eetgewoontes en soms vergat ik zelfs om te eten. Deze gewoontes wil je natuurlijk niet meegeven aan je kinderen. Mijn dochtertje van bijna 4 vraagt nu om een bakje komkommers met tomaat ipv een bak chips of snoep. En dat heb ik er niet in moeten stampen, dit ging gewoon vanzelf. Ook in de sportschool voel ik me prettig en durf ik nu gewoon bij alle grote mannen voor de spiegel te staan. Doordat Annemarie mij goed heeft geleerd hoe ik oefeningen moet toepassen weet ik nu wat goed voelt en wat niet goed voelt. Hierdoor heb ik ook geen last meer van mijn rug en kan ik gewoon zelfstandig in de sportschool mijn ding doen.

Marleen:

Toen ik in maart 2020 bij Anne-Marie kwam voor een intake gesprek vond ik het heel bijzonder dat ze aangaf, we moeten het allebei zien zitten. Jij met mij en ik met jou. Dat gaf mij gelijk een goed gevoel, we moeten er allebei voor gaan. Ik kwam met een hulpvraag, Anne-Marie kwam met een begeleidingsplan. Mijn hulpvraag was; hoe word ik mentaal en fysiek sterk(er). Daar hebben we aan gewerkt en werkelijk…..het is overduidelijk dat beiden zo belangrijk zijn en zoveel invloed hebben op elkaar. Ik ben sterk geworden door te trainen en door de gesprekken. Daarbij heb ik echt op mijn voeding gelet en ben ik 16 kg afgevallen. Nu na een half jaar kan ik terugkijken op een mooi proces. Ik ben blij dat ik de weg naar Anne-Marie heb gevonden en de weg naar kracht en zelfvertrouwen.

Rens:

Ik kwam bij Fit Healthiek terecht omdat ik niet echt meer wist wie ik zelf was. Mn zelfvertrouwen was ver te zoeken na een flinke depressie. Omdat ik graag sport, heb ik toch de hulp van anne-marie gevraagd. En dat klikte meteen! Na veel gesprekken voeren en keuzes hebben gemaakt, heeft ze me op het juiste pad weten te krijgen. Daarnaast heb ik ook veel van sport en voeding mogen leren en dat rust ook super belangrijk is. Ik merk aan mezelf dat ik meer rust en balans heb gevonden. Ook ben ik  vele malen sterker en fitter geworden dan voorheen, door grenzen te verleggen en uit je comfort zone te komen.

 

Yvonne:

Definitieve zelfverandering! Zo ontzettend blij dat ik de stap die ik al jaren wilde zetten nu echt heb gedaan. Ik stapte bij Anne-Marie binnen voor een intakegesprek. Ik wilde weten of een 'platte' buik nu eindelijk eens in mijn leven mogelijk was en een moment voor mezelf in de week creëren. Bij de eerste personal training word je volledig 'doorgelicht' en toen bleken mijn interne vetten zo hoog te zijn dat ik buiten de tabel viel. Sindsdien oordeel ik niemand meer op zijn uiterlijk. Want (gek om over mezelf te zeggen maar ook dit heb ik bij Anne-Marie geleerd) ik was normaal slank en niemand om me heen geloofde mijn verhaal als ik dat vertelde. Qua sporten had ik veel discipline (3 keer in de week hardlopen en 1 keer sportschool). Toch met bewuster sporten (dus bewustere oefeningen waarbij je minder zweet als bij hardlopen) kwam ik dus veel verder. Bij de eerst volgende meting zat de waarde van mijn interne vetten in de tabel onder 'normaal'. Ik had de categorie 'hoog' overgeslagen. Super trots. Ik ben ervan overtuigd dat deze stap naar Fit Healthiek ervoor heeft gezorgd dat ik na 2 jaar toch zwanger ben geworden. Hier heeft Anne-Marie mij op het laatst ook super in begeleid door oefeningen aan te passen, te praten over mijn mindset (doel platte buik maar nu zou mijn buik alleen maar groeien) en mee te kijken in mijn voeding. Anne-Marie kon mij op het laatst het belangrijkste voor mij meegeven; mijn buikomvang was na 5 maanden (21 weken zwanger) hetzelfde als bij de start. Ongelooflijk (trots op mezelf!). Bedankt Anne-Marie en ook Shannon die mij in het begin met de voeding heeft geholpen. Ervaring die ik mijn hele leven zal meenemen en verwacht dat ik na mijn zwangerschap weer terugkom voor een traject. 

Aline:


Ik ben Aline Prevost en ik ben 1 maart gestart bij Fit Healthiek. De reden waarom ik daar naartoe was gegaan is dat ik me niet lekker in mijn vel voelde en dat ik me dik voelde. Het was ook eigenlijk niet zo belangrijk wat andere mensen zeiden. Het was hoe ik me voelde. Ik heb de 3 maanden cursus genomen omdat ik eigenlijk een schop onder me kont nodig had. Ik denk dat we allemaal weten dat snoep en chips niet goed is voor ons, maar lekker is het wel. Nu heb ik deze maand mijn cursus afgerond en ben ik meer dan 10 kilo afgevallen. Super blij natuurlijk maar dat is nog niet alles, ik mag nog steeds dat snoepje nemen of dat bakje chips. Ze hebben me geleerd dat je best mag snoepen als je er maar bij beweegt, en alles met mate doet. Ook ben ik er achter gekomen dat een mens best veel moet eten op een dag. Het liefst 6x op een dag kleine porties . Dit was even wennen. Voor dat ik bij Fit Healtiek begon was ik al graag aan het hardlopen dus mijn programma is daar op aangepast. Dit vooral zodat ik dit vol kan houden en belangrijker dan wat dan ook dat het leuk is! Ik ben echt heel blij dat ik de stap heb genomen, ik zit goed in mijn vel en voel me fijn.

Jeanine:

Juli 2019 vs Juli 2020!
Wat kun je veranderen in een jaar! Zolang je er maar voor de volle 100% voor gaat en dit hoeft niet altijd makkelijk te zijn.
Afgelopen jaar samen met Anne-Marie Lorier hard gewerkt aan het versterken van de spieren in mn knie om zo weer pijn vrij te kunnen functioneren. Dit is gelukt! Daarnaast is mijn voedingspatroon ook veranderd, met als resultaat -20kg. Als ik kijk hoe ik mij eerst voelde en nu, dan sta ik zo anders en veel positiever in het leven dan eerst. Ik heb 10 keer meer energie en daarnaast voel ik me zo veel fitter. Ik zit lekker in mijn vel, en dat was het allemaal waard!

Kim:

In totaal 17kg kwijt in een jaar en een paar maanden. Zo trots op mijzelf! Eest was ik erg onzeker hoe ik eruit zag en daar baalde ik zo van. En als ik dan nu kijk hoe ik ben veranderd, is dat zo een wereld van een verschil. Ik durf mijzelf weer veel meer te laten zien en ik heb zo veel plezier in het sporten zelf gekregen. Ik kan echt niet meer zonder. Daarnaast was het ook echt altijd niet even makkelijk, maar als ik dan nu terug kijk hoe het was en hoe ik nu ben is dat echt niet normaal gaaf! Dat ik al zo op de foto durf in badpak zegt voor mij al genoeg. :)
Links de foto jaar geleden en rechts de nieuwe ik!

Eline:

Drie maanden geleden ben ik begonnen aan het traject bij Fit Healthiek, wat voelde ik mijzelf onzeker over mijn lichaam en wat viel mijn conditie tegen bij de eerste trainingen. Maar toen er iedere week weer mooie resultaten op papier kwamen te staan en ik mijzelf stap voor stap overtrof tijdens de training kreeg ik weer plezier in het sporten, iets wat ik lang niet had gehad! De coaching van Fit Healthiek heeft mij veel gebracht, niet alleen bij het sporten maar ook op het gebied van voeding en mindset heeft ze mij veel geleerd. Nu drie maanden later ben ik gestopt met roken, zijn er heel veel centimeters van mijn lichaam af, en ben ik een heel stuk fitter en gelukkiger met mezelf. Heel blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan, nogmaals bedankt Fit Healthiek!

Marcel:

"Baat het niet, dan schaadt het niet", dat was mijn eerste gedachte toen ik mezelf inschreef. Tijdens het intakegesprek hadden Anne-Marie en ik het over mijn verwachting en doelen. Daar gaf ik aan dat ik mijn focus wou leggen op meer spiermassa en de juiste feeling krijgen (en gebruiken) bij mijn voedingspatroon. In de lessen word je goed getriggerd en elke week is er wel een aanpassing op je workout o.b.v. je vorderingen of training van andere spiergroepen. Voor het aankomen van spiermassa moesten er meer calorieën gegeten worden. In het begin was ik hier wel mee aan het worstelen, want ik was de hoeveelheid calorieën eten niet gewoon. Maar door mindset- en voedingcoachen zijn hier ook grootte stappen in gemaakt. Nu ben ik 3+ maanden verder en 10kg aangekomen aan spiermassa! Daarnaast had ik niet gedacht dat ik het sporten nog leuk zouden vinden ook. Ik kan wel zeggen dat ik er veel baat bij heb gehad om dit traject in te gaan en dat ik dit niet had kunnen realiseren zonder de juiste begeleiding. Bedankt Anne-Marie en Shannon!

Na & Voor

Herman:
In de eerste helft van 2020 heb ik het drie maanden traject bij FitHealthiek gevolgd.Met veel plezier en bovenal resultaat. Ik fitness al een jaar of 25, echter de laatste jaren te veel op automatische pilot. Daarbovenop: vaak met fitnessapparaten, dus: geisoleerd. Ik wilde er meer uithalen. Met de vrije oefeningen, de snelheid, balans die ik leerde heb ik echt vooruitgang geboekt. Je pakt dan veel meer spieren en je wordt sneller sterker.Ook goed ademen is een belangrijk leerpunt voor mij. Daarnaast kreeg ik met het food- en mindsetprogramma extra ondersteuning. Met name het verminderen van suikers en vet en het ophogen van eiwitten hebben gaven resultaten. Persoonlijk wist ik nauwelijk wat eiwitten waren en waar ze inzitten. Erg belangrijk om je spieren te ontwikkelen.
Mijn overall doel was (nog) beter in mijn vel zitten en daarbij een paar kilo afvallen (op de juiste plekken haha: dwz buik) en een kleine spiergroei in met name benen. Het liefst zelfs spiergroei. Dit is gelukt!! Ik ben zeker 5 a 6 kg kwijt. Mijn vetpercentage zit nu op 16,5%. Niet verkeerd voor iemand van 48 jaar. Tenslotte: de mindset is misschien wel het belangrijkste: trouw je oefeningen doen en bovenal -> er plezier aan beleven. Anders heeft het geen zin. Voor het eerst sinds lange tijd vind ik het echt leuk om te doen, haal ik er een kick uit en krijg ik er energie van. Dit is beter dan maar wat rondsjoffen en (te veel) ouwehoeren in de fitnessclub. Voordeel van een personal trainer is dat ze metee ziet en merkt of je bij de les bent. No excuses!
 
Na & Voor

Toby:

Een half jaar geleden kwam hij bij mij terecht met de vraag of ik hem kon coachen. Met het idee dat hij niet wist wat hem te wachten stond, heeft hij zo hard gewerkt, gezweten, gesport, op voeding gelet en alcohol vermeden dat dit het eind resultaat is naar 6maanden bikkelen.

Hij had zelf al een kleine start gemaakt vanaf 145 kg naar 139kg en toen zijn wij begonnen.
Vandaag stond de teller op 109kg en is er dus 36kg eraf!
Ontelbaar veel cm's kwijt en 10x fitter dan hij was..Toby, wat ben ik trots op je en met vele anderen daarbij! Ik had dit voor geen goud willen missen en wat ben je topper! Dit heet doorzettingsvermogen mensen.. daar kunnen veel mensen wat van leren. De weg er naartoe was misschien niet makkelijk, maar HE DID IT! 2019 een mooi jaar om terug te kijken denk ik zo, en gezond, fit en met positieve energie alle uitdagingen aangaan in 2020! In 1 woord KLASSE!

 

Ingrid:

Dit is het resultaat na 4maanden kei hard trainen! We zijn er nog niet, maar dit is al zo een mooi en gaaf begin! Ik voel mijzelf zo veel beter, veel fitter en dat geeft mij een goed gevoel over mijzelf! Weg met die kipfilets en al die extra kilo's!

Martin:


Hij heeft het traject van 3maanden gedaan, nadat zijn voeding veranderd is is hij ook veel meer gaan bewegen. Dit resulteerde in 12kg lichter en daarnaast 7% vet percentage omgezet in spier. Fitter, gezonder en daarnaast ook fitaal door het leven gaan.

 

 

Afspraak maken?

Neem direct contact op met Fit Healthiek!

Contactformulier

Contactformulier
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site