Alles draait om gevoel

Hoe voel jij je nu en hoe zou jij je kunnen voelen? Leef je nu maar op 60% en wil je er meer uithalen dan er in zit? Dan zijn dit misschien mooie verhalen van mensen die bij ons zijn geweest om je te inspireren. Als je ziet hoe ze hier aan begonnen en hoe ze nu in het leven staan is dat zo een mooie positieve verandering. 

Rens:

Ik kwam bij Fit Healthiek terecht omdat ik niet echt meer wist wie ik zelf was. Mn zelfvertrouwen was ver te zoeken na een flinke depressie. Omdat ik graag sport, heb ik toch de hulp van anne-marie gevraagd. En dat klikte meteen! Na veel gesprekken voeren en keuzes hebben gemaakt, heeft ze me op het juiste pad weten te krijgen. Daarnaast heb ik ook veel van sport en voeding mogen leren en dat rust ook super belangrijk is. Ik merk aan mezelf dat ik meer rust en balans heb gevonden. Ook ben ik  vele malen sterker en fitter geworden dan voorheen, door grenzen te verleggen en uit je comfort zone te komen.

 

Yvonne:

Definitieve zelfverandering! Zo ontzettend blij dat ik de stap die ik al jaren wilde zetten nu echt heb gedaan. Ik stapte bij Anne-Marie binnen voor een intakegesprek. Ik wilde weten of een 'platte' buik nu eindelijk eens in mijn leven mogelijk was en een moment voor mezelf in de week creëren. Bij de eerste personal training word je volledig 'doorgelicht' en toen bleken mijn interne vetten zo hoog te zijn dat ik buiten de tabel viel. Sindsdien oordeel ik niemand meer op zijn uiterlijk. Want (gek om over mezelf te zeggen maar ook dit heb ik bij Anne-Marie geleerd) ik was normaal slank en niemand om me heen geloofde mijn verhaal als ik dat vertelde. Qua sporten had ik veel discipline (3 keer in de week hardlopen en 1 keer sportschool). Toch met bewuster sporten (dus bewustere oefeningen waarbij je minder zweet als bij hardlopen) kwam ik dus veel verder. Bij de eerst volgende meting zat de waarde van mijn interne vetten in de tabel onder 'normaal'. Ik had de categorie 'hoog' overgeslagen. Super trots. Ik ben ervan overtuigd dat deze stap naar Fit Healthiek ervoor heeft gezorgd dat ik na 2 jaar toch zwanger ben geworden. Hier heeft Anne-Marie mij op het laatst ook super in begeleid door oefeningen aan te passen, te praten over mijn mindset (doel platte buik maar nu zou mijn buik alleen maar groeien) en mee te kijken in mijn voeding. Anne-Marie kon mij op het laatst het belangrijkste voor mij meegeven; mijn buikomvang was na 5 maanden (21 weken zwanger) hetzelfde als bij de start. Ongelooflijk (trots op mezelf!). Bedankt Anne-Marie en ook Shannon die mij in het begin met de voeding heeft geholpen. Ervaring die ik mijn hele leven zal meenemen en verwacht dat ik na mijn zwangerschap weer terugkom voor een traject. 

Aline:


Ik ben Aline Prevost en ik ben 1 maart gestart bij Fit Healthiek.
De reden waarom ik daar naartoe was gegaan is dat ik me niet lekker in mijn vel voelde en dat ik me dik voelde. Het was ook eigenlijk niet zo belangrijk wat andere mensen zeiden. Het was hoe ik me voelde. Ik heb de 3 maanden cursus genomen omdat ik eigenlijk een schop onder me kont nodig had. Ik denk dat we allemaal weten dat snoep en chips niet goed is voor ons, maar lekker is het wel. Nu heb ik deze maand mijn cursus afgerond en ben ik meer dan 10 kilo afgevallen. Super blij natuurlijk maar dat is nog niet alles, ik mag nog steeds dat snoepje nemen of dat bakje chips. Ze hebben me geleerd dat je best mag snoepen als je er maar bij beweegt, en alles met mate doet. Ook ben ik er achter gekomen dat een mens best veel moet eten op een dag. Het liefst 6x op een dag kleine porties . Dit was even wennen. Voor dat ik bij Fit Healtiek begon was ik al graag aan het hardlopen dus mijn programma is daar op aangepast. Dit vooral zodat ik dit vol kan houden en belangrijker dan wat dan ook dat het leuk is! Ik ben echt heel blij dat ik de stap heb genomen, ik zit goed in mijn vel en voel me fijn.

Jeanine:

Juli 2019 vs Juli 2020!
Wat kun je veranderen in een jaar! Zolang je er maar voor de volle 100% voor gaat en dit hoeft niet altijd makkelijk te zijn.
Afgelopen jaar samen met Anne-Marie Lorier hard gewerkt aan het versterken van de spieren in mn knie om zo weer pijn vrij te kunnen functioneren. Dit is gelukt! Daarnaast is mijn voedingspatroon ook veranderd, met als resultaat -20kg. Als ik kijk hoe ik mij eerst voelde en nu, dan sta ik zo anders en veel positiever in het leven dan eerst. Ik heb 10 keer meer energie en daarnaast voel ik me zo veel fitter. Ik zit lekker in mijn vel, en dat was het allemaal waard!

Kim:

In totaal 17kg kwijt in een jaar en een paar maanden.
Zo trots op mijzelf! Eest was ik erg onzeker hoe ik eruit zag en daar baalde ik zo van. En als ik dan nu kijk hoe ik ben veranderd, is dat zo een wereld van een verschil. Ik durf mijzelf weer veel meer te laten zien en ik heb zo veel plezier in het sporten zelf gekregen. Ik kan echt niet meer zonder. Daarnaast was het ook echt altijd niet even makkelijk, maar als ik dan nu terug kijk hoe het was en hoe ik nu ben is dat echt niet normaal gaaf! Dat ik al zo op de foto durf in badpak zegt voor mij al genoeg. :)
Links de foto jaar geleden en rechts de nieuwe ik!

Eline:

Drie maanden geleden ben ik begonnen aan het traject bij Shannon, wat voelde ik mijzelf onzeker over mijn lichaam en wat viel mijn conditie tegen bij de eerste trainingen. Maar toen er iedere week weer mooie resultaten op papier kwamen te staan en ik mijzelf stap voor stap overtrof tijdens de training kreeg ik weer plezier in het sporten, iets wat ik lang niet had gehad! De coaching van Shannon heeft mij veel gebracht, niet alleen bij het sporten maar ook op het gebied van voeding en mindset heeft ze mij veel geleerd. Nu drie maanden later ben ik gestopt met roken, zijn er heel veel centimeters van mijn lichaam af, en ben ik een heel stuk fitter en gelukkiger met mezelf. Heel blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan, nogmaals bedankt Shannon!

Marcel:

"Baat het niet, dan schaadt het niet", dat was mijn eerste gedachte toen ik mezelf inschreef. Tijdens het intakegesprek hadden Anne-Marie en ik het over mijn verwachting en doelen. Daar gaf ik aan dat ik mijn focus wou leggen op meer spiermassa en de juiste feeling krijgen (en gebruiken) bij mijn voedingspatroon.

In de lessen word je goed getriggerd en elke week is er wel een aanpassing op je workout o.b.v. je vorderingen of training van andere spiergroepen. Voor het aankomen van spiermassa moesten er meer calorieën gegeten worden. In het begin was ik hier wel mee aan het worstelen, want ik was de hoeveelheid calorieën eten niet gewoon. Maar door mindset- en voedingcoachen zijn hier ook grootte stappen in gemaakt.

Nu ben ik 3+ maanden verder en 10kg aangekomen aan spiermassa! Daarnaast had ik niet gedacht dat ik het sporten nog leuk zouden vinden ook. Ik kan wel zeggen dat ik er veel baat bij heb gehad om dit traject in te gaan en dat ik dit niet had kunnen realiseren zonder de juiste begeleiding. Bedankt Anne-Marie en Shannon!

Na & Voor

Herman:
 
In de eerste helft van 2020 heb ik het drie maanden traject bij FitHealthiek gevolgd.
Met veel plezier en bovenal resultaat. Ik fitness al een jaar of 25, echter de laatste jaren te veel op automatische pilot.
Daarbovenop: vaak met fitnessapparaten, dus: geisoleerd. 
Ik wilde er meer uithalen. Met de vrije oefeningen, de snelheid, balans die ik leerde heb ik echt vooruitgang geboekt. Je pakt dan veel meer spieren en je wordt sneller sterker.
Ook goed ademen is een belangrijk leerpunt voor mij. Daarnaast kreeg ik met het food- en mindsetprogramma extra ondersteuning.
Met name het verminderen van suikers en vet en het ophogen van eiwitten hebben gaven resultaten.
Persoonlijk wist ik nauwelijk wat eiwitten waren en waar ze inzitten. Erg belangrijk om je spieren te ontwikkelen.
Mijn overall doel was (nog) beter in mijn vel zitten en daarbij een paar kilo afvallen (op de juiste plekken haha: dwz buik) en een kleine spiergroei in met name benen.
Het liefst zelfs spiergroei. Dit is gelukt!! Ik ben zeker 5 a 6 kg kwijt. Mijn vetpercentage zit nu op 16,5%. Niet verkeerd voor iemand van 48 jaar.
Tenslotte: de mindset is misschien wel het belangrijkste: trouw je oefeningen doen en bovenal -> er plezier aan beleven. Anders heeft het geen zin.
Voor het eerst sinds lange tijd vind ik het echt leuk om te doen, haal ik er een kick uit en krijg ik er energie van. Dit is beter dan maar wat rondsjoffen en (te veel) ouwehoeren in de fitnessclub.
Voordeel van een personal trainer is dat ze metee ziet en merkt of je bij de les bent. No excuses!
 
Na & Voor

Toby:

Een half jaar geleden kwam hij bij mij terecht met de vraag of ik hem kon coachen.
Met het idee dat hij niet wist wat hem te wachten stond, heeft hij zo hard gewerkt, gezweten, gesport, op voeding gelet en alcohol vermeden dat dit het eind resultaat is naar 6maanden bikkelen.

Hij had zelf al een kleine start gemaakt vanaf 145 kg naar 139kg en toen zijn wij begonnen.
Vandaag stond de teller op 109kg en is er dus 36kg eraf!
Ontelbaar veel cm's kwijt en 10x fitter dan hij was..Toby, wat ben ik trots op je en met vele anderen daarbij! Ik had dit voor geen goud willen missen en wat ben je topper! Dit heet doorzettingsvermogen mensen.. daar kunnen veel mensen wat van leren. De weg er naartoe was misschien niet makkelijk, maar HE DID IT! 2019 een mooi jaar om terug te kijken denk ik zo, en gezond, fit en met positieve energie alle uitdagingen aangaan in 2020! In 1 woord KLASSE!

 

Ingrid:

Dit is het resultaat na 4maanden kei hard trainen!
We zijn er nog niet, maar dit is al zo een mooi en gaaf begin! Ik voel mijzelf zo veel beter, veel fitter en dat geeft mij een goed gevoel over mijzelf!

Weg met die kipfilets en al die extra kilo's!

Martin:


Hij heeft het traject van 3maanden gedaan, nadat zijn voeding veranderd is is hij ook veel meer gaan bewegen.
Dit resulteerde in 12kg lichter en daarnaast 7% vet percentage omgezet in spier.
Fitter, gezonder en daarnaast ook fitaal door het leven gaan.

 

 

Afspraak maken?

Neem direct contact op met Fit Healthiek!

Contactformulier

Contactformulier
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site